Vilken dag!

Mmmmm....njuter av dagen som gått. Bra feedback på jobbet, I love it! Blivit invald som suppleant på ett år i vårt fackförbund på jobbet. 😊 Fixat ett monterbord till Ninni ovh hennes klasskompisar inför deras mässa på Oden imorgon. Åker nog baske mig ned till stan på lunchen ovh äter sushi och tar en titt på dem. 👍😃

Avslutade dagen på Sportlife med ett 60 min Indoorpass. Så kul! 👍😃

Imorgon är det Fredag och tjejerna kommer då det kört ihop sig lite med allt helgbytesstrul som till slut aldrig blev av! 😏 Deras pappa hade dock hunnit boka denna Fredagen så givetvis ska tjejerna vara hemma här då.❤️ Henk ska iväg på infomöte och AW på Combitech kommer hem lite senare. 
I helgen blir det att montera upp lister. 👍
Somnade på soffan förut så det blir väl inte så lätt att somna nu tyvärr?! ☺️😴☺️

Pussånattipåer ❤️

Happy Susy!
Det fina monterbordet lånat från LeanNova.
0 kommentarer

Cykelpremiär

Igår var det cykelpremiär till jobbet. Så gött!!
Tyvärr kan jag inte cykla idag för jag ska hämta ett monterbord åt Ninni som har ett skolprojekt som ska presenteras på Oden imorgon.
Elli är snäll och go och låter oss ställa bordet på Din Sko i natt så kan tjejerna bara gå och hämta det imorgon. Toppensnällt!

Annars var det en lugn kväll igår. Henk var iväg och bowlade med Combitech så jag plockade, vek kläder och fixade lite innan jag satte mig i soffan en stund och bara var.
Henk hämtade jag vid 21:00 och då kollade vi på nya beroendeserien "House of Cards" på Netflix. Bästa bästa grejen med Netflix! Tack Leif och systeryster för tipset!!

Idag blir det en riktigt rushig dag. Har möten istort sett hela
dagen och det avslutas med årsmöte med Unionen. Jag och Fina står med som kandidater för att röstas in som ledamöter.
Det blir nåt nytt! :D

Sen åka ned med bordet, hem och äta en banan och byta om för ett Indoorpass på Sportlife. 
Well...dagen kommer nog att gå fort i alla fall! ;)


Hörde lite roligt mummel i korridorerna igår...mumlet handlade om en kär "gammal" kollega....tänk om vi ses igen!?!? ❤️

Nepp...dags att ta tag i denna underbara Torsdag som nog börjat bättre för mig än för min sambo. Ont i en tand var orsaken till att det inte satt ett morgonleende på läpparna imorse. Stackarn! ❤️😘

Pusspåerochhaenfindag! ❤️


0 kommentarer

Akut

Jahapp! Då satt man på specialisttandvården i Vbg igen. Ninnis tandställning lossnade i ett fäste redan i går kväll så det var bara att ringa och rådgöra imorse. Så nu sitter vi och väntar i väntrummet. 
Idag är det helt ljuvligt vårväder och hela +9 grader! 😃☀️ Man blir direkt på så gott humör. 

Idag blir det att åka och köpa golvlister till Ninnis och Minis rum. Snart ska vi vara "helt klara" med det lilla vi behövt renovera. Största utmaningen som är kvar är hallväggen i trappan. 😣😣

Hadegottochpuss! ❤️

0 kommentarer