Hemma

Åkte till vårdcentralen i Onsdags. Fick ta lite prover som skickats iväg för analys för att se om man hittar vad som gör att jag är så trött och yr. Är fortfarande förkyld och hostig och gick nog iväg till jobbet tidigare än vad som var nyttigt.
Hade kontakt med min svägerska igår och hon hade ju också influensan och är precis som jag fortfarande helt slut i kroppen och har hjärtklappning, precis som jag haft, förutom yrseln.
Så troligen är det bara att man är helt ur slag men läkaren tog alla möjliga prover och jag ska tillbaka på Torsdag nästa vecka för att få besked.
Under tiden är det bara för mig att vila och samla energi.
 
Lite tråkigt men med tanke på hur kroppen uppför sig så inser jag att det är bara att gilla läget. Även om det är URTRÅKIGT!!!!!
 
Nu vet ni varför det är så tyst här.
 
Pusspåer!
 
0 kommentarer

Måndag

På väg hem. Tar det lite försiktigt med mig själv. Det var skönt att komma tillbaka till jobbet, komma utanför husets väggar och träffa folk men är lite trött än. Så segt att luftrören inte är som de ska. Blir trött och andfådd fort. 
Måste be om uppdaterat recept till min inhalator. Hoppas att man bara kan ringa hem ett nytt och inte behöver åka dit. Det är väl det som är det trixiga  med att inte jobba i samma stad som man bor i. 

Lyxade givetvis till det och tog hissen de gånger när jag skulle uppåt i huset. Det är ju dumt att utmana ödet. ☺️
Vardagsmotionen får avvakta lite.

Har inga direkta måsten idag. Borde köra Hannahs cykel till Skoftebyns cykel för renovering. Hon har min cykel just nu men den kommer jag ju att behöva till och från stationen snart. Vill inte behöva häcka på bussen om det inte SPÖREGNAR förstås. 

Nu närmar jag mig Thn's station. 
Ha det gott!

Pusspåer! ❤️


0 kommentarer

De är hemma nu!

Nu har de kommit hem! ❤️ Vi har ätit lax och Ninni är på Edsborg och tränar. Hannah pluggar teknik. Hennes favvoämne...not! :) Just nu pluggar hon hushållets hjälpmedel som Kylskåp, spis, tvättmaskin osv.
Hade ju varit suvvert om det var HUR man använde dem....nu är det hur de är konstruerade och fungerar. Så där lagom intressant. 
 
Ska plocka fram kläder för morgondagen. Alltid lika gött när det är gjort så man slipper rodda med det på morgonen. Är lite störd och kanske lite orolig också. Känner mig inte helt stabil och 100% än. Blir fort trött när jag väl tar mig för något!? Känner mig pigg i skallen liksom men kroppen hänger inte riktigt med? Undrar vad som gör det? Fortsätter detta även i veckan är det väl lika bra att forska lite i det. Kanske har vitaminbrist av ngt slag? Kan inte förstå hur det skulle gått till dock för jag äter väldigt allsidigt?!
Men jag blir yr när jag ställer mig upp, kanske lite lågt blodtryck? Well, jag är ingen doktor det är ett som är säkert men jag känner inte riktigt igen mig själv? Helt tom på energi, ork och känner mig lite likgiltig.
Det är VERKLIGEN inte likt mig!!
Sprudlar allt som oftast och är full av liv och kärlek till omvärlden. 
 
Kanske räcker att jag kommer utanför väggarna imorgon? Blir ju lite rastös och uttråkad när jag inte får träffa folk!
Åker i alla fall med Henk ned imorgon. 
 
Satt och gick igenom bloggen igår kväll....fick kommentaren att inläggen med foton är roligast. Är det så?
Ser ju att ni är några stycken som är inne och läser varje dag men det är mest min Pia <3 som "vågar" kommentera. :) Är lite nyfiken på vem det är uppe i Karlstadsområdet som läser? Känner vi varandra? :)
Det är den stad som besöker bloggen nästan mest frekvent förutom Trollhättan.
 
Nepp, nu är det dags att rigga för jobbdag imorgon. Håll tummarna att jag studsar tillbaka nu!
 
Pusspåer! <3
0 kommentarer