Helt slut

Ligger nedbäddad sen en timma tillbaka. Är helt slut efter Yogan. Bägge gångerna jag kommit dit så är jag ytterst skeptisk. Det känns på riktigt URTÖNTIGT! Men varje gång jag åker därifrån så har kroppen fått sig en duvning som heter duga! 
Nyckeln, enligt vår Yogalärare, är andningen, att djupandas med magen för att inte komma upp i stressandning som det blir när du andas med bara bröstkorg och lungor. Att andas nyckelbensandning är katastrofläge. Då andas du fort som en hund och bara med övre delen av bröstkorgen och då stimulerar det stress och katastroftankar. Det är då man ska ned till magen...och andas med den. Man ska formligen fylla hela magen med luft så att den putar...vilket är kass när man redan är lite putmagig! ;) Man vill ju (estetiskt) inte förstärka den "egenskapen" med en massa luft! ;)
 
Jaja....det underligaste är ju att det funkar! Kroppen är som i koma när jag åker därifrån....som en deghög...tung och avslappnad! 
 
Imorgon blir det att sätta sig på tåget till LIndholmen för imorgon får Henke jobba hemifrån med ett öga på Mini. 
Vi har haft en jättemysig dag. <3
Sonen har varit på sin bowling och blev erbjuden att spela seriespel i höst! Gissa om han var stolt. 
 
Imorgon när jag kommit hem blir det att plocka fram Påsksakerna.
Förra året var jag sjuk på Påsk så då pyntade Ninni, Hannah och Mini här hemma. Det blev jättefint! Har lite Instagambilder från förra påsken. Vill ni se hur jag och Mini såg ut som påskkärringar så får ni gå in på Insta och kolla! ;)
 
 
Tror däremot inte att det ska bli lika bra väder och lika varmt i år, tyvärr!
 
 
Idag när jag borstat Minis hår så ville hon ha fläta. Jag var lite sugen på att prova göra en fiskbensfläta så jag sökte upp en instruktion på You tube för att se om jag klarade det? Det gjorde jag faktiskt. 
Lite stolt att jag fixade det. Se så fin den blev!
 
 
 
Stella tittade på sin fläta via kortet jag tagit och sen på flätan som de gjort i You tube instruktionen och sa;
Susanne, din fläta på mig blev MYCKET finare än den på filmen! :D 
Gissa om jag blev glad?! <3
 
Nu ska jag sova då jag är väldigt väldigt trött! 
 
Pusspåer! <3
 
 
 
 
0 kommentarer

Jobbar hemma

Idag jobbar jag hemifrån. Har en förkyld och hostig liten tjej hemma som fortfarande ligger och myser under täcket.
Jag, däremot, har varit snuskigt effektiv och sammanställt Timing Workshop, gjort rapporter och mailat till höger och vänster.
Man är allt lite effektivare när man inte blir avbruten hela tiden men
min roll är ju å andra sidan sådan att man SKA kunna fråga mig om saker eller be mig om hjälp att jaga info så då är det så det är.
Älskar ju kontakten med människor också så allt är på plussidan MEN ibland...när man behöver beta undan saker och gå mer i djupet...då är det skönt att kunna arbeta lite i lugn och ro.
 
Jag har varit igång sen 07:00 så jag kommer väl vara lunchsugen när Mini vill ha frukost kan tro?
Ninni letade fram en bra film till Mini som hon visste att Mini skulle älska så om hon myser framför den med filt i soffan kan jag jobba med datorn i knät så har hon mig i närheten. Hon var riktigt mysig och kramig igår så det märktes att allt inte var som vanligt. Hon har ju full fart annars. :)
 
I eftermiddag är det Yoga-time. :)
 
Ha en fin Tisdag.
 
Pusspåer <3
 
0 kommentarer

Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Ninni har varit så dålig nu på morgonen. Vi vet vad det beror på men det gör inte saken lättare för henne. Vi var hos läkare förra veckan m a p detta så vi hoppas att hon ska bli hjälpt av det läkaren föreskrev. ❤️
Detta gjorde att jag inte kom iväg som tänkt utan har jobbat hemma de första timmarna med listor och rapporter inför mitt 10:30-möte. Har en agenda som måste ut på Måndagmornar så det var väldigt skönt att jag kunde göra detta hemma medan Ninni fick lagt sig igen. 
Stämde av med henne innan jag åkte och hoppas på att det blir lite bättre när hon fått sova lite. ❤️

Henke hörde av sig efter han kom till jobbet och tydligen var Mini också sjuk. Vi får väl se om Henk behöver hjälp imorgon? Det är lite hektiskt för honom just nu på jobbet. 

Imorgon eftermiddag är det dags för Yoga igen. Ser faktiskt fram emot det. Denna gången kan man fokusera på ett helt annat sätt. 😊

Ha en fin Måndag. ❤️

Pusspåer! ❤️

0 kommentarer