Helt slut

Ligger nedbäddad sen en timma tillbaka. Är helt slut efter Yogan. Bägge gångerna jag kommit dit så är jag ytterst skeptisk. Det känns på riktigt URTÖNTIGT! Men varje gång jag åker därifrån så har kroppen fått sig en duvning som heter duga! 
Nyckeln, enligt vår Yogalärare, är andningen, att djupandas med magen för att inte komma upp i stressandning som det blir när du andas med bara bröstkorg och lungor. Att andas nyckelbensandning är katastrofläge. Då andas du fort som en hund och bara med övre delen av bröstkorgen och då stimulerar det stress och katastroftankar. Det är då man ska ned till magen...och andas med den. Man ska formligen fylla hela magen med luft så att den putar...vilket är kass när man redan är lite putmagig! ;) Man vill ju (estetiskt) inte förstärka den "egenskapen" med en massa luft! ;)
 
Jaja....det underligaste är ju att det funkar! Kroppen är som i koma när jag åker därifrån....som en deghög...tung och avslappnad! 
 
Imorgon blir det att sätta sig på tåget till LIndholmen för imorgon får Henke jobba hemifrån med ett öga på Mini. 
Vi har haft en jättemysig dag. <3
Sonen har varit på sin bowling och blev erbjuden att spela seriespel i höst! Gissa om han var stolt. 
 
Imorgon när jag kommit hem blir det att plocka fram Påsksakerna.
Förra året var jag sjuk på Påsk så då pyntade Ninni, Hannah och Mini här hemma. Det blev jättefint! Har lite Instagambilder från förra påsken. Vill ni se hur jag och Mini såg ut som påskkärringar så får ni gå in på Insta och kolla! ;)
 
 
Tror däremot inte att det ska bli lika bra väder och lika varmt i år, tyvärr!
 
 
Idag när jag borstat Minis hår så ville hon ha fläta. Jag var lite sugen på att prova göra en fiskbensfläta så jag sökte upp en instruktion på You tube för att se om jag klarade det? Det gjorde jag faktiskt. 
Lite stolt att jag fixade det. Se så fin den blev!
 
 
 
Stella tittade på sin fläta via kortet jag tagit och sen på flätan som de gjort i You tube instruktionen och sa;
Susanne, din fläta på mig blev MYCKET finare än den på filmen! :D 
Gissa om jag blev glad?! <3
 
Nu ska jag sova då jag är väldigt väldigt trött! 
 
Pusspåer! <3
 
 
 
 
0 kommentarer