Drömmer mig iväg....

Sitter och surfar runt och kollar hotell och flygbiljetter till London....kollar vad det ligger på att åka nu under våren.
En dröm jag haft i många år är att kunna ta med Ninni och Hannah till London. Dels för att jag vill att de ska få träna sin engelska och sen för att jag skulle vilja få uppleva våren där. Kanske att man shoppar lite när man ändå är där?! ;P  Nu är det dock inget som kommer att hända i år för nu planerar vi student och sommaren för fulla muggar!! :D
 
Sen har vi ju en blivande 40-åring i familjen till vintern!! Wihoooo, vad spännande! :)
Därför måste jag ju spara ihop till en liten present till honom....känner liiiiiiite press då han verkligen "swept me of my feet" och flög mig till Rom när jag fyllde 40!!
 
 
Den absolut bästa resan ever, upplevelsemässigt! Vädret var grymt!! Oktober och mellan 20-25 grader, massor av sevärdheter och MATEN!!! Sweet Lord!! Maten!! Jäklar vad vi åt god mat och drack gott vin!! och att uppleva detta med den där helt galet underbara tant BRUNING!! <3 Älskar att vi har samma humor och skrattar så gött ihop och är sociala! Han är inte ett skvatt rädd för att börja babbla med folk! I like!
Längtar, längtar, längtar tillbaka till Italien! Min plan för den blivande 40:åringen har helt annat tema....men kanske att det kommer att bli god mat och gott vin...igen! 
Vi får väl se? :)
 
Pusspåer! <3
 
0 kommentarer